DE OPLOSSING

Aangenaam kennis maken!

Goed om met elkaar in contact te komen. Afgelopen week heeft u een speciaal doosje van ons ontvangen met hierin een metalen puzzle. U bent hier uiteraard om de oplossing te vinden en die heeft u gevonden! The Steel Company bied niet alleen de oplossing voor de puzzle, maar ook de oplossing voor al uw metaal plaatwerk. Hierover later meer.

 

Waar waren gebleven? Oh ja, de puzzle, scroll gerust verder.

Is het trouwens gelukt?

DE PUZZLE

We geven toe dat de puzzle een heuse uitdaging is. Hopelijk is het u gelukt om hem zonder hulp op te lossen. Hoe dan ook, hieronder staat in ieder geval de instructievideo. Het is leuk om te vermelden dat we de puzzle zelf ontwikkeld  én geproduceerd hebben. 

The Steel Company

SPECIALIST IN BEHUIZINGEN OP MAAT

The Steel Company heeft jaren ervaring met het ontwikkelen en produceren van elektrotechnische en ander soorten behuizingen. Door  ons uitgebreid portfolio, kunnen we de meest complexe projecten aan. Onze kracht ligt in het meedenken. We kijken samen naar wat de mogelijkheden zijn om de kwaliteit te optimaliseren en de kosten te minimaliseren. Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Scroll verder voor concrete voorbeelden.

DOEL VAN DE PUZZLE

We zijn via het internet terecht gekomen bij uw bedrijf. Waarschijnlijk vraagt u zich af wat de reden is dat we u contacteren. Het team van The Steel Company staat bekend om zijn directe en transparante communicatie. We zijn dan ook open over welke doelen de puzzle voor ons heeft. 

Een door ons ontworpen en geproduceerd artikel te laten zien

Om op een leuke manier in contact te komen met uw bedrijf

Te illustreren wat de mogelijkheden bij ons
zijn

U ervan te overtuigen
om met ons
samen te werken

Voorbeelden van behuizingen

Op onze projecten pagina zult u merken dat we in talloze markten thuis zijn. Zoals al vermeld, hebben we veel ervaring met elektrotechnische en andere soorten behuizingen. In de galerij hiernaast kan je enkele voorbeelden zien die wij in het verleden hebben gerealiseerd. We hopen dat het voor u duidelijk is, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.


Hopelijk horen we snel iets van u!