OVER THE STEEL COMPANY Eindhoven

WIE WE ZIJN

The Steel Company Eindhoven is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van metaal plaatwerk gerelateerde artikelen. Veelzijdig metaal plaatwerk wordt door ons ervaren team in een modern machinepark gerealiseerd. We zorgen voor alles, van ontwerp tot levering. We zetten door de klant aangeleverde ontwerpen om naar een representatief prototype met 3D-tekenpakketten. Vervolgens zorgen onze vakkundige werknemers voor de productie van het ontwikkelde metalen eindproduct / halffabrikaat.

Naast meedenken en adviseren is de flexibiliteit van The Steel Company Eindhoven onze grootste kracht. Hierdoor zijn producten in kleine tot grote series altijd scherp geprijsd. Goede communicatie is voor ons: korte persoonlijke lijnen, snel reageren en direct handelen. Bij ons is een hoogwaardige kwaliteit van het metalen plaatwerk verzekerd. Je ziet onze producten overal terug: in de bouw, elektrotechniek, horeca, machinebouw, automotive, winkels en standbouw. Kortom, bij ons is bijna alles mogelijk. 

Onze kracht

KORTE COMMUNICATIELIJNEN

Bij The Steel Company Eindhoven heb je direct de juiste persoon aan de lijn die “dezelfde taal spreekt”. Hierdoor is er altijd sprake van een snelle reactie en duidelijk overleg. Wij staan garant voor een same-day-solution. The Steel Company staat bekend om het persoonlijk contact met de klant.

SAMEN ONTWIKKELEN

The Steel Company Eindhoven is specialist in “ja”-verkopen. Bijna alles is mogelijk. We geven advies over de aangeleverde ontwerpen, keuze van materiaal, oppervlaktebehandeling, assemblage en montagetechniek. Samen realiseren we een prachtig resultaat op maat.

BETROUWBARE PARTNER

Kwaliteit, prijs en levertijd zijn uiteraard van belang voor een succesvolle samenwerking, maar de meerwaarde zit in nog veel meer zaken. Enkele voorbeelden zijn: meer dan 20 jaar ervaring, financiële stabiliteit, optimale supply chain en automatisering.