Totaalpakket
Een opdracht van een klant start veelal op de afdeling werkvoorbereiding. 

Piet-Hein van der Heijden: “Op het gebied van plaatbewerking hebben we al het denkbare in huis. Voor een langere levensduur worden alle perforaties en laser gesneden patronen in plaatmaterialen ontdaan van hun scherpe kanten door middel van fladderen."

"Via externe kwaliteitspartners geven we invulling aan de door de klanten gewenste oppervlaktebehandeling, zoals bijvoorbeeld anodiseren, poedercoaten, verzinken en bedrukken. Ook bieden we meerwaarde op het gebied van assemblage van de producten of zelfs het verpakken ervan.”


 
Producten
Door ons geproduceerde producten -voor zowel kleine tot middelgrote opdrachtgevers- zie je overal terug: in de bouw, elektrotechniek, horeca, machinebouw, automotive, winkels en standbouw. De producten zijn al net zo divers als de gehanteerde bewerkingsmethoden. 
 
Wat produceert The Steel Company?
Enkele voorbeelden van producten: voorfronten voor kachels, elektrotechnische en ander soortige behuizingen, onderdelen voor 3D-televisies, spatborden voor vrachtwagens, winkeldisplays, gevelcassette systemen, gereedschapskisten, brandblusserbakken, geurfilters, onderdelen voor espressomachines, onderdelen voor waterzuiveringspompen, etc. Bekijk hier de diverse producten: realisaties.